16MALAYSIA

Lepas je buke aku layan Videoclip nih, nasib baik tak terkeluar balik nasik. Aku tak tahan bile die nyanyi time yuhuuu tu...Tak Kuase aku...


7 comments:

panggil aku shEh said...

auwwww!!!
hahahhahahhahahhahahahhahahahha
hhahahhahahahha

balqissy said...

eeee~

jasrina said...

demm!! jantan kaberet.

Shemmi said...

sorry.

aku tak dan nak tgk sampai habis..tgk dia senyum 1st part pun dh nak termuntah..

BuahKranjiDalamPerahu said...

Tapi die ni sangat positif dan berani....aku x sanggup nak buat camni..aku tabik kat die..

jasrina said...

kalau ko ada tahap keberanian yg tinggi pun, jgn cari psl buat vc mcm ni pastu masuk utube. malu kwn2 nnt.

HALIM said...

salam kolumpo
kau dapat kat video tu...ok apa lirik dan mulut dia seakan-akan sama..ada pontensi menggantikan dato m daud kilau