PhotoFunia


Salam bro and sis, banyak cakap banyak bohong....kalo lu orang nak buat gambar macam gua punye ni...lu click je kat sini PhotoFunia ...macam macam template disediakan...pilih jer...manyak syok woo... Korang cube try test le sendiri...

Paris Hilton pun tolong promosikan album baru gue.....hehehe


Kalau korang ade BARANG BAIK macam ni, meh la kita kongsi sama sama...buh je alamat die kat comment ni..nanti gua check..TQ

1 comment:

Andrew P. said...

Terima kasih, aku suka Photofunia. Kemarin saya menemukan layanan lain di mana kita bisa mengedit foto-foto kami: PicJoke - gambar lucu itu memiliki banyak efek foto.