Post Ini Bukan Untuk Gamer's Atau Peminat Power Rangers

Dengan sebatang Dunhill terbakar di jari, mata gua liar memerhatikan lalu lintas yang amat sibuk dihadapan gua, masuk hari ni bulan ni saje dah 8 kali gua pegi hantar dan ambil bos kat KLIA. Bos gua seorang yang busy bekerja, tapi dia tak sebusy mak cik gayah depan rumah gua tu, pantang gua keluar malam mesti die usha dari tingkap, die suspect gua kaki clubbing, clubbing pemende gua keluar malam pakai seluar katok ngan selipar Japan je. Kalo clubing mestilah gua dressing ala ala anak Dato K barulah ngam. Lupakan orang tua tu.

Berikutan kekerapan wa ke KLIA (anak buah gua baca kelia) bulan ni, gua telah melakukan satu tinjauan rambang, gua bandingkan tinjauan gua kali ni dengan masa gua pegi Airport zaman belum akil baligh dulu sepuluh tahun dulu kot.

Tinjauan yang rambang.

1. Orang Ramai.
Selepas perang harga antara MAS dan AIR ASIA, gua mendapati semakin ramai orang mampu menaiki Kapal terbang. Dulu yang naik kapal terbang ni mesti tahap tahap menteri luar negeri je, Pekebun kecil x dapat jack, Sekarang Indon ngan bangla kat malaysia pun boleh naik kapal terbang pergi bercuti kat bali .

2. Harga Makanan.
Gua angkat 2 x roti ban ala ala piza malaysia ngan kopi ais blender RM 16. Fuh berkerut kerut gua bayar, nasib baik cashier tu cun. Dulu....er dulu wa tak beli makanan, mase tu xdak duit.

3.Pramugari.
Ni yang wa tensen skit ni, kalo dulu bile kate pramugari je mesti orang dah pikir paling bangsat pun iras iras Nasha Aziz la, la ni, adoi sakit mate wa tengok, ngan bedak asas 7,8 layer, eye shadow hijau, baju ketat tapi perut buncit, apekejadah nye pramugari macam ni? Malaysia dah ketandusan gadis gadis ayu ke? Hadoi.

4.Pramugara.
Hensem lagi brader slumberRaja. Dengar dengar die dulu bekas pramugara Turki Air.

Alamak, Bos gua dah sampey, gtg.

3 comments:

Ju-Dzahir said...

tumpang komen... yg cantik2 ala2 nasha aziz semua dah xnak jadi pramugari depa nak jadi pelakon.. baru glamer..

ultramantarojuga said...

bkan stkat bngla dan indon je da naek flight,,,
vietnam,nepal dan lain2 pn da mmpu naek flight da skrg

puterimegat said...

dpn uma lu ade nme mkcik gayah? duhh! same kot.lu jiran gua kew? ahahahah