FEEL LEBIH DENGAN KRETEK SURYA

1. Ambil sebatang rokok surya.

2. Ambil seketul Lighter.

3. Layurkan buntut rokok surya itu tadi dengan api perlahan, hati-hati supaya buntut surya itu jangan sampai terbakar. Nanti die jadi gudang garam hitam tanpa filter, kamu tidak mahu ia berlaku.

4. Picit picit buntut surya sehingga leper.

5. Selesai, sekarang bakar rokok itu di bahagian hadapan dan selamat menjamu selera.

p/s: Dunhill aku dah abis, hari pun dah lewat malam, tak elok berembun di luar, aku sebat rokok bapak aku. Die jarang kira rokok.

6 comments:

StingRay said...

apa barang isap rokok....ha ha ha

BuahKranjiDalamPerahu said...

Layan siut...ada rokok kerja jalan...

Yus Yusof said...

Gua biasa tanggalkan je filter Surya tu..

Parahhh..

BuahKranjiDalamPerahu said...

xde filter takut gua, nanti kene kanker dan impoten...

Tujuh Kaki Dalam said...

dulu masa masih kanak-kanak.

ayahku isap rokok gold flake.

sekarang ni tercari-cari rokok tu ade lagi ke jual?

minggu lepas ternampak kelibat kotak rokok Gold Flake.

wow!

dah cantik design and layoutnya.

nostalgia sungguh!

buahkranjidalamperahu said...

itu rokok old skool tu beb, dah bole masuk muzium rokok tuh..