MEET MY UNCLE NAME HUSSAIN

Mantap, kacak dan bergaya. Memang padan diorang menang. Dah lama aku nantikan kemunculan band band yang hebat macam ni. Walaupun sebenarnya aku suka ngan senyuman manis Elyana, suara ibu mantap dari Ziana Zain dan selamber badak Spider. Tapi semangat rock (secara am nya) dan Indie (secara Khususnya) membuatkan aku menyokong M U H.

Malam tadi mesti Abang Pejal bengang gile, sebab sume orang dah rase die boleh menang. Gile ape beb, kalo aku la, dah menang Vocal terbaik , pastu menang plak persembahan terbaik, ditambah pula menang kategori, last last tak menang plak keseluruhan. Boleh sakit jiwa wooo... Padan muke, eleh macam aku tak nampak die dah buat muka pura pura menang plak siap tunduk tunduk, ceh....lakonan mantap.

Time M U H buat closing performance, sajeje dia nak tunjuk die tumpang happy ngan buat buat amik topi Lan, kalo xder cameraman tuh mesti die dah tungap kan kepala budak tuh... Cmon la beb kalah buat la cara kalah..Aku memang tak suke die sejak aku tengok Wakena Beb dulu. Eksen tahap maksima dewa cipan.

Pepehal pun tahniah la pada sume pemenang semalam. Kecuali abang pejal yer.... Chow bro.

5 comments:

Penchenta Dosa said...

betul aku sokong perangai dier camtu, tapi lagu dier memang sedap.. touching tu..

amys said...

huh tak setuju! wlpun pejal tak menang tp suare dia mmg menyentuh jiwa..huhu sedey dia tewas tp MUH pun best gak! nasib MUH yg menang bukan farawahida klu tak confem lpas ni aku tak tgk juara lagu..

Anonymous said...

yg pakai topi vokalis sorg je kan..? dan vokalis nya bernama Lan..

BuahKranjiDalamPerahu said...

nasib baik ko bagitau beb...ko memang best...tq...

BuahKranjiDalamPerahu said...

aku dh betulkan dah beb...naseb baik ko gtau..