P E N C H E N T A D O SA


Amacam? ada berani ? Ni bukan calang calang punye kutu ni, pernah dapat tempat ke tiga pertandingan lompat getah peringkat Alor Gajah. Lu jangan sampai die ajak brader belakang tu kasi lompat atas lu...Pikir pikirkan dan selamat beramal.

8 comments:

Penchenta Dosa said...

damn!! lu dah melanggar akta blogger malaysia ni.. penat je wa get low selame ni.. kantoi r kalau wa nk kutuk Obama.. lu tunggu wa upload gambar lu tengah ehem ehem.. baru lu tau langit tu memang tinggi melangit..

panggil aku shEh said...

alah.. ni jer ke?
tak SYIOK arrrrrr!

Tfaaaaaa said...

lompat lompat.

BuahKranjiDalamPerahu said...

nasib baik gua islamik, gua kasi padam gamba pusat lu, kalo tak abis orang tau lu tindik pusat..

Bisk00t said...

klu bab tukar banner tu kene ajar sorang2 sbb lain org lain template.

utk ko, pegi DASHBOARD > LAYOUT > EDIT HTML > tik pada expand widget template.

pastu cari la url bawah ni menggunakan find atau tekan ctrl + f.

http://img25.imageshack.us/img25/7688/banner8.jpg

pastu tukar url tu dengan url banner ko yg baru. klu ada silap, bgtau la ye.

link dah ditaruk.

paan said...

hoho...maner getahnya,xnampak pun..

Farhah Zaidah said...

wah..hebatnya dia lompat..!

Farhah Zaidah said...

meh amik award..ada gak untuk awk..amik tau..best ape blog awk..terutamanya pict pencenta dosa nih..hehe