M A S A L A H !!!!!!!

Saya dengan rendah hati dan tunduk ke bumi ingin memaklumkan bahawa blog saya kini sedang mengalami masalah yang amat kritikal, dimana ianya tidak menunjukkan UPDATE nya kepada kesemua follower saya, tarikh last UPDATE blog ini dipaparkan pada 6 bulan yang lepas. Ini amat menyedihkan kerana saya telah cube sedaya upaya mengUPDATEkan blog ini tetapi tidak disedari oleh follower saya. Oleh itu, sekali lagi saya dengan rendah diri dan tunduk mempelawa sesiapa sahaja yang mahir dengan blog memblog ini supaya dapat membantu saya menyetelkan masalah saya ini. Bak kata pepatah berat sama dipikul, ringan sama dijinjing. Apalah gunanya ilmu jika tidak dikongsi. Mudah mudahan kamu akan diberkati dunia akhirat...Amin ,Saya harap dengan menyetelkan masalah ini hidup saya boleh kembali ceria semula....

Sekian, terima kasih.

10 comments:

slumbeRAJA said...

salam bro,

nak minta tolong pasal nie ke? saya pun sebenarnya tak sure macam mana nak solve problem nie sebab tak pernah kena. saya rasa better tanya terus dekat forum blogspot (search dekat google).

gud luck!

Bisk00t said...

salam bro,

i try (gaya Yus LawaKing)
ko pegi feedburner.com
sign in gune akaun blogger
pastu burn feed gune url ni: http://kolumpo.blogspot.com/atom.xml

@

copy paste kod ni kat layout > edit html: < b:include data='blog' name='all-head-content'/ > (buang space selepas < & sebelum >)
dan taruk lepas < head >

BuahKranjiDalamPerahu said...

tq bro, dah try kat feed burner tp still x jln..
yg code tu plak memang dh ader..

Shemmi said...

entri blog awak update kat blog kite seme jadi "39minutes ago"

hoho..

kite pun x reti..bute buah kranji sket bab2 blog ni..

Baby Tiger said...

hurrmmm dulu kiter terberenti baca blog awak sebab awak tak update..skang hari2 kena usyar kat sini, sebab update tu tak kuar...

moga masalah ni cepat2 disetelkan..

Baby Tiger said...

chup chup...dah setel la!!

BuahKranjiDalamPerahu said...

eh dah setel ker?...

BuahKranjiDalamPerahu said...

terima kasih saya ucapkan kepada saudara biskoot..saya hadiahkan al fatihah pada awak..amin..hehe.. tq bro.

Bisk00t said...

sama2..

rasenye bukan masalah tu..
klu add blog sendiri kat reading list mmg tak kuar.
tp kat follower lain akan kuar.
cth aku add blog aku satu lg, mmg tak kuar.
tp bila aku tanya orang lain, diorang dpt update.
itu rasanya kot.

walau apa pun, keep blogging.. aku kurang dah pasni nak pegi sambung study plak.

aRzaMuaHaha said...

senang je solution dia.tutup je blog ko.miahahahaa