MAKAM SUHARTO , MANGADEG

Posing sebelum masuk ke Makam Suharto, ade due tiga orang jurugambar tempatan datang dengan kamera kecik die tolong tangkapkan gambar time nih, tapi die tak jual gambar yang dia tangkap tu pada kitaorang, mungkin die segan tengok DSLR kitorang.



Dah tau nak pergi melawat kubur tapi gatal pakai seluar pendek tu kenape??



Kain pelekat tu bau die boleh tahan...ntah berape ribu orang dah pakai tah...




Kami bergambar juga bersama Wak Mat (kiri sekali) ngan Wak Weng (tiga dari kiri), setelah cubaan memujuk mereka duduk tepi tidak berjaya.

Dalam makam tu x boleh tangkap gambar, kalo tak aku dah rakam dah camne pemandu pelancong aku ni bercakap dengan kubur suharto untuk minta hajat, syirik sungguh, kami cume sedekahkan al- fatihah jer. Aku pun bukan ngam sangat ngan Suharto ni.




Ni la die Bapak Suharto ni, Presiden yang ke dua Indonesia, selepas bapak Sukarno, rilek jer name die xde Dato dato ke Tan Sri Tan Sri pun...Yang di sebelah kiri yer, abaikan laki laki berkaca mata di sebelah..

2 comments:

jasrina said...

ahahaha.. baik ko pakai short aje la..

BuahKranjiDalamPerahu said...

xleh masuk plak nanti...